Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ζαχαροπλαστείο Corum

5/5 - (10 votes)

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή ζαχαροπλαστικής Çorum;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Είναι μια ωραία γεύση που παρασκευάζεται με 3 υλικά που μοιάζουν με μπισκότα, αλλά λέγονται ζαχαροπλαστεία στο Çorum, η οποία παρασκευάζεται στο σπίτι της κοπέλας με αντάλλαγμα το δεμάτι που πηγαίνει από το σπίτι των ανδρών μετά τον αρραβώνα και έχει γίνει παράδοση που επισκέπτονται. κατά την επιστροφή. και εύκολος σωτήρας????????.

  1. Αυτά τα μπισκότα, ειδικά φτιαγμένα από λάδι βιτα, μπορούν να γίνουν και με μαργαρίνη, αφού το λάδι Vita δεν είναι πλέον διαθέσιμο στις αγορές.
  2. Το χαρακτηριστικό του λαδιού Vita είναι ότι είναι αφυδατωμένο. Αν πρόκειται να το φτιάξουμε με μαργαρίνη, ας λιώσουμε τη μαργαρίνη και όποιο μέτρο θα είναι ένα ποτήρι, ένα φλιτζάνι, ένα μπολ, το γεμίζουμε και το βάζουμε στην κατάψυξη.
  3. Ας περιμένουμε να παγώσει. Μπορούμε να ρίξουμε το νερό που έχει συσσωρευτεί στον πάτο και να χρησιμοποιήσουμε το υπόλοιπο παγωμένο λάδι στη ζύμη μας.
  4. Το μέτρο εδώ είναι να βάλουμε τα άλλα δύο υλικά στο ίδιο μέτρο που χρησιμοποιήσαμε το λάδι. Αν χρησιμοποιήσαμε 1 ποτήρι νερό, βάζουμε την άχνη ζάχαρη και το αλεύρι με τον ίδιο τρόπο.
  5. Μπορείτε να ζυμώσετε καλά τη ζύμη και να την πλάσετε όπως θέλετε. Έχει σχήμα ύφανσης σταφυλιού και καλαμποκιού σύμφωνα με τα έθιμα και τις παραδόσεις στο Çorum, αλλά επειδή η ευκολία της σύγχρονης ζωής επηρεάζει και τα έθιμά μας, μπορείτε να φτιάξετε μια καρδιά τετράγωνη ή ένα ρολό και να την κόψετε με ένα μαχαίρι σε λοξή γωνία.
  6. Ψήνουμε τα κουφέτα που έχουμε διαμορφώσει σε προθερμασμένο στους 180 βαθμούς ώστε η κορυφή να μείνει λευκή. Μπορείτε να διακοσμήσετε τα ζαχαρωτά που ξεθωριάζουν με ζάχαρη άχνη και να σερβίρετε. Απολαύστε τη ζάχαρη μελιού.

Συνταγή ζαχαροπλαστικής Çorum με φωτογραφία

Çorum Candy
Çorum CandyÇorum Candy
Çorum CandyÇorum Candy
Çorum CandyÇorum Candy
Çorum CandyÇorum Candy
Çorum CandyÇorum Candy

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button